Auto verhuur

Regels

De spelregels

Om de verhuur van onze auto’s zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder zorgen voor de klant, hebben wij een aantal regels opgesteld. Wij stellen alle auto’s volgetankt beschikbaar, zodat de gebruikte brandstof achteraf berekend kan worden. Naast het huurbedrag betaalt u €0,25 per gereden kilometer. Let op, de eerste 150 kilometer per dag zijn niet inbegrepen en worden apart berekend tegen €0,25 per kilometer. Dit geldt als eigen bijdrage voor brandstofkosten bovenop het huurbedrag. Het eigen risico varieert van €1.000,- tot €1.500,- en is niet afkoopbaar. Wij willen u vragen de borg contant mee te nemen en tenslotte stellen wij legitimatie verplicht.

Ons aanbod

Hier vindt u alle auto’s die wij te huur aanbieden. Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag over één van de auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Verhuiscombinatie 34m3

✔ Dagtarief: €200,-
✔ Rijbewijs B-E
✔ 3 Zitplaatsen
✔ Borg : €300,- (contant)
✔ Steekwagen of traploper aanwezig

Reserveer

Rolstoelbus

✔ Dagtarief: €150,-
✔ Rijbewijs B
✔ Borg : €300,- (contant)
✔ Lift aanwezig

Reserveer

Personenbus

✔ Dagtarief: €110,-
✔ Rijbewijs B
✔ 9 Persoons
✔ Borg : €300,- (contant)

Reserveer

Meubelbak met laadklep

✔ Dagtarief: €120,-
✔ Rijbewijs B
✔ 3 Zitplaatsen
✔ Borg : €300,- (contant)
✔ Steekwagen of traploper aanwezig

Reserveer

Bestelwagen L3/H2

✔ Dagtarief: €110,-
✔ Rijbewijs B
✔ 2 Zitplaatsen
✔ Borg : €300,- (contant)

Reserveer
Veel keuze

Auto huren

Voor uw auto huur bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien staat er een verhuizing voor de deur en zoekt u een stabiele verhuiswagen om uw bezittingen veilig mee te vervoeren. Of uw auto is toch net te klein voor het vervoeren van die ene mooie kast, dus u bent voor één dag opzoek naar iets groters. Wij bieden een collectie van stabiele en kwalitatief hoogstaande auto’s aan. U kunt bij ons terecht voor verhuiswagens, met laadklep, bestelbussen en auto’s met open laadbak. Ook bieden wij rolstoelbussen met lift en personenbussen aan. Heel handig voor een dagje uit of een weekje vakantie.

Flexibel

Wij zijn flexibel

Wij vinden het belangrijk om de klant te allen tijden van dienst te kunnen zijn, daarom denken we graag met u mee. We zijn flexibel in de tijden voor het ophalen en terugbrengen van de huurauto’s. Bij ons zit u niet vast aan de openingstijden, wel zo handig.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!