Diensten

Auto verhuur

Voor uw auto huur bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien staat er een verhuizing voor de deur en zoekt u een stabiele verhuiswagen om uw bezittingen veilig mee te vervoeren. Of uw auto is toch net te klein voor het vervoeren van die ene mooie kast, dus u bent voor één dag opzoek naar iets groters. Wij bieden een collectie van stabiele en kwalitatief hoogstaande auto’s aan. U kunt bij ons terecht voor verhuiswagens, met of zonder laadklep, bestelbussen en auto’s met open laadbak. Ook bieden wij rolstoelbussen met lift en personenbussen aan. Heel handig voor een dagje uit of een weekje vakantie.

Aanhangwagen verhuur

Een aanhangwagen kan de oplossing zijn voor uw vervoer uitdaging. Bent u bijvoorbeeld aan het verhuizen, aan het puinruimen of heeft u bouwmaterialen die u wilt vervoeren? Met één van onze aanhangers kunt u gemakkelijk de weg op. Wilt u een aanhanger huren? Dan kunt u kiezen uit ons ruime aanbod. Van open tandemas en koelwagens tot autoambulance, hier vindt u het allemaal. Voor onze aanhangwagens hebben wij gekozen voor het merk Hapert.

Auto & aanhanger reparatie

Zoals met alle materialen kan er na enige tijd schade aan uw aanhangwagen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan banden die versleten zijn of een gebroken remkabel. Om veilig de weg op te kunnen gaan is er reparatie nodig. Daarnaast kan goed onderhoud de levensduur van uw aanhangwagen verlengen. Zulke klussen vragen om vakmanschap. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!