Rolstoelbus huren Alkmaar

Voor een dagje weg wilt u een rolstoelbus huren in Alkmaar. Of misschien wilt u wel een weekje op vakantie maar heeft u daar zo’n rolstoelbus voor nodig. Wat uw reden ook is, Roozing Auto’s Aanhangers staat voor u klaar. Wij zijn al sinds 1999 gevestigd in Anna Paulowna en wij helpen onze klanten graag de weg op.

Serieus goed

Roozing Auto’s Aanhangers biedt een brede service in Noord-Holland aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van aanhangwagens, de reparatie van aanhangwagens en de huur van grote auto’s. En zo kunt u dus ook een rolstoelbus huren in Alkmaar. Wij nemen ons werk serieus en leveren uitsluitend kwaliteit. Wij zijn dan ook BOVAG gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat de rolstoelbus in de beste staat verkeerd en dat u veilig de weg op kunt.

Serieus flexibel

Ondanks dat wij serieus goede kwaliteit leveren, zijn wij niet zo strikt in onze openingstijden. Hierin zijn we juist heel flexibel. In overleg is een heleboel mogelijk. Als u de rolstoelbus wilt huren in Alkmaar, kunnen we samen overeenstemmen over een goede tijd om de bus op te halen en weer terug te brengen. Ook als dit niet binnen de vaste werktijd valt. Wij denken met u mee en zetten graag extra stappen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Het kostenplaatje

Voor de verhuur van al onze auto’s geldt dat wij de ze volgetankt beschikbaar stellen. Zo kunnen we achteraf de gebruikte brandstof verrekenen. Als u de rolstoelbus wilt huren in Alkmaar staat hier een dagtarief van €150 voor. De eerste 150 gereden kilometers zijn vrij, daarna rekenen wij €0,25 per kilometer. Wij vragen al onze klanten om de borg, die in dit geval €300 is, in contacten mee te nemen. Komt u de rolstoelbus huren? Neem dan ook uw legitimatiebewijs mee.

Neem contact op

Bent u overtuigd om de rolstoelbus bij ons te komen huren? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen niet wachten om u van dienst te zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Diensten

Wat doen wij?

Wij bieden u verschillende diensten aan. Zoals u hierboven kunt zien. Wist u dat wij ook aanhangers verkopen? Vraag ernaar.

Wij zijn bovendien BOVAG-erkend en staan klaar voor de jaarlijkse controlebeurt voor uw aanhangwagen of caravan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!