Rolstoelbus huren Den Helder

Wilt u een rolstoelbus huren in Den Helder? Dan bent u bij Roozing Auto’s Aanhangers aan het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf, dat groots is in onze service. U kunt vele redenen hebben voor het huren van de rolstoelbus. Misschien wilt u een dagje weg of zelf een weekje op vakantie. Dit is allemaal mogelijk. Wij doen alles in overleg en willen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

De verhuur

Voor al onze verhuur werken wij met een dagtarief en een kilometertoeslag. Wilt u bij ons een rolstoelbus huren in Den Helder, dan kan dit al voor een dagtarief van slechts €150,-. Daarbij is de eerste 150km per dag gratis! Hierna betaalt u €0,25 per gereden kilometer. Natuurlijk stellen wij de bus volgetankt aan u beschikbaar. Achteraf zullen wij de gebruikte brandstof verrekenen. Voor het besturen van de bus heeft u een rijbewijs B nodig. Als vanzelfsprekend is er een lift in de bus aanwezig voor het in- en uitstappen. Ten slotte vragen we u om uw legitimatie mee te nemen en de borg van €300 in contanten.

Ons bedrijf

Wij, Peter en L ia, zijn in 1999 gestart met Roozing Auto’s Aanhangers in Anna Paulowna. Sinds die tijd is ons klantenbestand goed gegroeid en hebben we al veel tevreden mensen de deur uit zien gaan. Nog steeds doen we al ons werk zelf, zodat we u persoonlijk van dienst kunnen zijn. We blinken uit in onze flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld een rolstoelbus huren in Den Helder, dan denken wij graag met u mee over de tijden wanneer u de bus kunt ophalen en terugbrengen. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar zetten ons graag in om onze klanten optimaal te kunnen helpen, ook als dit betekent dat we langer door werken. Wij geloven dat in overleg veel mogelijk is en denken graag met u mee.

Contact

Heeft u interesse in een rolstoelbus huren in Den Helder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag dan ook eens naar onze extra service voor zorginstellingen. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en staan klaar om u van dienst te zijn. Vul het contactformulier op de website in, bel ons of stuur een email. We horen graag van u!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Diensten

Wat doen wij?

Wij bieden u verschillende diensten aan. Zoals u hierboven kunt zien. Wist u dat wij ook aanhangers verkopen? Vraag ernaar.

Wij zijn bovendien BOVAG-erkend en staan klaar voor de jaarlijkse controlebeurt voor uw aanhangwagen of caravan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!