Rolstoelbus huren Enkhuizen

Als u een rolstoelbus wilt huren in Enkhuizen komt u natuurlijk naar Roozing Auto’s Aanhangers. Misschien zit uzelf of één van uw medepassagiers in een rolstoel, maar wilt u toch een dagje weg. Of een paar dagen op vakantie. Hiervoor heeft u dan een betrouwbare rolstoelbus nodig. Eentje waarmee u zonder zorgen de weg op kan, maximaal comfort, minimaal gedoe. Dat is precies wat wij bieden.

Onze brede service

Wij zijn Roozing Auto’s Aanhangers in Anna Paulowna gestart in 1999. Met ons bedrijf voor verhuur en reparatie in Noord-Holland hebben we al veel tevreden klanten mogen helpen. Binnen onze verhuur vallen: verhuisbussen en auto’s, personenbussen, bestelbussen, open en gesloten aanhangwagens, bagagewagens, motortrailers, autoambulances en tot slot natuurlijk rolstoelbussen. Ons bedrijf heeft een BOVAG-certificatie waarmee wij goed onderhoud en keuringen leveren. Hierdoor weet u zeker dat ook de rolstoelbus in topkwaliteit verkeert.

Volledige inzet

Zodra u ervoor kiest om bij Roozing Auto’s een rolstoelbus te huren in Enkhuizen dan kunt u rekenen op onze volledige inzet. Wij gaan graag een stapje verder voor onze klant. Ook voor de tijden voor ophalen en terugbrengen van de rolstoelbus stellen wij ons flexibel op. In overleg kijken we wat beste optie is.

Waar hebben we het over

De rolstoelbus bij ons huren is dus een heel goed idee. Maar over welke feiten hebben we het eigenlijk? Hierbij de belangrijkste informatie op een rijtje:

  • Het dagtarief bedraagt €150,- (Kalenderdag)
  • U dient in het bezit te zijn van rijbewijs B
  • De borg bedraagt €300,- en deze ontvangen wij graag in contanten
  • De eerste 150 kilometer zijn gratis, daarna wordt er €0,25 per kilometer gerekend
  • Legitimatie is verplicht

Laat van u horen

U kunt geheel vrijblijvend Contact met ons opnemen. Weet u al dat u de rolstoelbus wilt huren in Enkhuizen? Ook dan kunt u deze via het contactformulier reserveren. We horen graag van u!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Diensten

Wat doen wij?

Wij bieden u verschillende diensten aan. Zoals u hierboven kunt zien. Wist u dat wij ook aanhangers verkopen? Vraag ernaar.

Wij zijn bovendien BOVAG-erkend en staan klaar voor de jaarlijkse controlebeurt voor uw aanhangwagen of caravan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!