Rolstoelbus huren Schagen

Of u nou voor een dagje weg een rolstoelbus wilt huren in Schagen of omdat u voor een aantal dagen op vakantie gaat: een goede rolstoelbus kan precies zijn wat u nodig hebt. En dat is wat wij u bieden bij Roozing Auto’s Aanhangers. Wij staan voor u klaar, al sinds 1999 helpen wij klanten verantwoord de weg op.

Gegarandeerd kwaliteit

Mocht u ervoor kiezen om een rolstoelbus te huren in Schagen, dan kunt u bij Roozing Auto’s Aanhangers rekenen op kwaliteit. Wij bieden een brede service in Noord-Holland. De reparatie en verhuur van aanhangwagens en de verhuur van grote auto’s nemen wij voor onze rekening. Onderdeel daarvan is de rolstoelbus. Doordat wij BOVAG-gecertificeerd zijn hebben wij de kennis en kunde om u ervan te verzekeren dat u met materiaal in top staat op weg gaat.

Onze service

Naast deze uitermate goede kwaliteit bieden wij ook een hele goede service. Wij vinden het belangrijk om de klant echt te helpen. Bij een rolstoelbus huren in Schagen kan het bijvoorbeeld zo zijn dat het voor de klant niet uitkomt om voor vijf uur terug te zijn. Dit is geen probleem! Wij stellen ons flexibel op, ook in onze openingstijden. In overleg is echt bijna alles mogelijk, dus kom maar op met uw vragen.

Boek de bus

Bij de rolstoelbus huren in Schagen komen een aantal feiten kijken. Wij rekenen voor al onze auto’s een dagtarief, voor deze bus is dat €150 per dag. Wij zorgen ervoor dat de bus vol brandstof zit zodra u er mee op pad gaat, zo kunnen we achteraf de gebruikte brandstof met u verrekenen. Daarbij rekenen we nog €0,25 per gereden kilometer, maar de eerste 150 kilometer per dag krijgt u van ons cadeau! De borg voor de rolstoelbus bedraagt €300 en we vragen u dit contant mee te nemen. Tot slot stellen wij legitimatie verplicht.

Tot snel!

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan geheel vrijblijvend. Bekijk onze Contact pagina en hopelijk tot snel!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Diensten

Wat doen wij?

Wij bieden u verschillende diensten aan. Zoals u hierboven kunt zien. Wist u dat wij ook aanhangers verkopen? Vraag ernaar.

Wij zijn bovendien BOVAG-erkend en staan klaar voor de jaarlijkse controlebeurt voor uw aanhangwagen of caravan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!