Rolstoelbus huren Hollands Kroon

Bij Roozing Auto’s Aanhangers kunt u een rolstoelbus huren in Hollands Kroon . Heeft u binnenkort een trip gepland en zit u zelf of iemand anders die meegaat in een rolstoel? Of het nou voor één dag of een langere periode is, met onze rolstoelbus kunt u verantwoord de weg op. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op.

Wie wij zijn

Al sinds 1999 zijn wij, Peter en Lia, gevestigd in Anna Paulowna met ons bedrijf voor verhuur en reparatie in Noord-Holland. Wij verhuren verhuisauto’s, verhuisbussen, open en gesloten aanhangwagens, autoambulances, motortrailers, bagagewagens, personenbussen, bestelbussen en dus ook rolstoelbussen. Daarnaast onderhouden en repareren wij aanhangwagens met de BOVAG-controle. Doordat wij BOVAG-gecertificeerd zijn kun u erop vertrouwen dat als u ervoor gaat om onze rolstoelbus te huren in Hollands Kroon, deze volledig aan alle eisen voldoet.

Een stapje verder

Wij gaan voor onze klanten graag een stapje verder. Ook in het ophalen en terugbrengen van de rolstoelbus zijn wij flexibel. Wilt u de rolstoelbus huren in Hollands Kroon, dan spreken we samen af wat de beste tijden zijn.

De zakelijke feiten

Hierbij de feiten voor de verhuur op een rijtje:

  • Dagtarief: €150,- (kalenderdag)
  • Rijbewijs B
  • Borg: €300,- in contanten
  • Lift aanwezig

Voor al onze auto’s geldt dat de eerste 150 kilometer vrij zijn en er daarna €0,25 per kilometer wordt gerekend. De tank van de rolstoelbus is vol bij het ophalen.

Vrijblijvend contact

Gaat u een rolstoelbus huren in Hollands Kroon  en doet u dit graag bij Roozing Auto’s Aanhangers? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bereiken voor vragen of overleg, het contact is vrijblijvend. Vul het contactformulier op de website in of bel of mail ons. Graag tot snel!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Diensten

Wat doen wij?

Wij bieden u verschillende diensten aan. Zoals u hierboven kunt zien. Wist u dat wij ook aanhangers verkopen? Vraag ernaar.

Wij zijn bovendien BOVAG-erkend en staan klaar voor de jaarlijkse controlebeurt voor uw aanhangwagen of caravan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!